Posted in Blog, Featured | 6 comments

Als ik het Snelle Dieet terug zou moeten brengen naar een belangrijk punt, dan zou dit het 5:2 principe zijn. Dat zijn vijf dagen waarop je normaal eet, met een beetje calorie controle en een puntje taart of pudding als je dat echt wilt. Daarna, op de andere twee dagen, eet je slechts een kwart van je aanbevolen dagelijkse hoeveelheid. Dit verrekend naar 500 calorieën voor vrouwen en 600 calorieën voor mannen.

Wij zullen het exacte proces beschrijven waarmee je de beste resultaten kunt behalen. Hier zijn een aantal tips om je te helpen beginnen met wat voor veel mensen een manier van leven is geworden.


Heb je hulp nodig bij het volhouden van een dieet ? dan is  het Mentale Dieet Plan iets voor jou!

 

Slechts twee dagen naar keuze per week vast je

fruitZou je sceptisch moeten zijn? Wij waren dat in ieder geval wel. Het is nou eenmaal zo dat iedereen die ooit een dieet heeft gevolgd weet dat diëten vaak hard werk is; ze kunnen op de korte termijn goede resultaten leveren, zeker wanneer je enthousiast, toegewijd en een goede bedoeling hebt. Maar dan komt het leven in de weg. Je raakt verveeld – van alleen eiwitten of van geen koolhydraten of van wittekoolsoep of van het alleen eten van dingen die met de letter ‘P’ beginnen (ik kan me wel herinneren dat ik ooit zo’n dieet ben tegengekomen). Hoe dan ook, het Snelle Dieet werkt echt – en niet alleen volgens ons, maar ook volgens het groeiende aantal mensen die het met veel succes gevolgd hebben. En het werkt precies voor die reden waarom andere diëten dat niet doen: er is geen verveling.


Sinds je slechts twee dagen naar keuze per week vast, en je de andere vijf dagen normaal eet, is er altijd wel iets nieuws en lekker op de horizon. Het komt er op neer dat het gemakkelijk is om een regime te volgen waarin je slechts zo nu en dan je calorie inname moet verminderen. Het herkalibreert de dieet-vergelijking en zorgt dat deze in jouw voordeel komt.
Onthoudt dat het programma ontworpen is om je te begeleiden naar een langer, gezonder leven; gewichtsverlies is hiervan slechts een positieve bijwerking.