Posted in Blog | 0 comments

Niets is zo lastig als voor een gesloten deur staan en ontdekken dat je je sleutel kwijt bent of dat ie veilig opgeborgen ergens aan de andere kant van de deur ligt. Verstrooid zijn is menselijk, en met de grootste waarschijnlijkheid heeft iedereen zich al wel eens een keertje buitengesloten. En wanneer het dan meestal onverwacht gebeurt, is het belangrijk om direct geholpen te worden.

Slotenmaker 24 staat meteen paraat om u uit de nood te helpen. Of het nu wel of niet uw eigen fout was, dat kan ons weinig schelen. Het belangrijkste is dat u verder geholpen wordt en weer uw huis of kantoor binnen kunt.

Welke sloten wij terug voor u kunnen openmaken? Voor ons eindigt ons werk niet bij de voordeur. Wij weten uit ervaring maar al te goed dat de voordeur niet de enige deur is die u zorgen kan baren. Ook sloten van klasseerkasten, auto’s, kluizen, garages, brievenbussen en kleerkasten kunnen wel eens dienst weigeren. Of het nu door uw vergetelheid komt of door slijtage van het slot, wij zorgen er altijd voor dat de deur weer opengaat. Ook hoe de deur weer opengaat, is voor ons erg belangrijk. Slotenmaker 24 zorgt ervoor dat uw deur altijd intact blijft en uw huis, kast, garage of kluis geen schade oploopt door de tussenkomst van onze slotenmaker.

Een directe service en korte wachttijden

Niets is zo vervelend als voor een gesloten deur te staan of een kast niet te kunnen openen wanneer je dringend iets nodig hebt. Daarom vindt Slotenmaker 24 het belangrijk om zo vlug mogelijk bij u thuis of op uw werkplaats langs te komen wanneer het slot weigert om mee te werken. Langer dan 20 of 30 minuten zult u nooit op ons moeten wachten en wanneer wij bij u aankomen, beginnen wij direct aan de klus.

Preventie: omdat voorkomen beter is dan genezen

Wanneer wij dan toch bij u thuis zijn omdat een slot het niet meer doet, dan geven wij u graag wat goede raad. Niet binnen kunnen is iets wat u in de toekomst wilt vermijden toch? Tegelijkertijd willen wij als specialisten op het gebied van sloten u ook bijstaan bij de beveiliging van uw huis of werkplaats. Wij lopen graag even alle sloten met u na. Een goed werkend slot is immers de beste beveiliging.