Bekende gezichten die het snelle vasten dieet volgen

Naarmate de tijd vordert en de boodschap van het Snelle Dieet verspreid, krijgen wij nieuws te horen van allerlei soorten mensen die de boeken lezen, het dieet omarmen en er veel succes mee hebben.

 

13338697-sinaasappelsap-selderij-en-maatregel-tape-dieet-concept-op-wit-wordt-geafa-soleerd

Het Snelle vasten Dieet volgen

Onder de nieuwste toevoegingen aan dit lijstje vallen zowel de voedsel- als de wijnredacteur van The Guardian (‘een dieet voor voedselliefhebbers’, zoals Felicity Cloake in haar column schreef)

 

Benedict Cumerbatch:

Die in de The Times van dit weekend het volgende schreef: ‘Ik volg het 5:2 dieet. Je moet dit doen, voor Sherlock.’ We hebben via-via gehoord dat ook Sir Mervyn King een fan is en dat Phillip Schofield het dieet volgt maar toch wel last heeft van honger. Dat is iets wat we in de vroege stages van het dieet allemaal ervaren.

 

De oom van Kate Middleton:

is het in Spanje het vasten dieet aan het uitproberen: hij zei, volgens de Telegraph, laatst het volgende: ‘Ik heb gisteren een uithongering-dag gehad waarin ik minder dan 300 calorieën in heb genomen en ik voel alsof dit van me af gevallen is, net als mijn haar… Een vette dag vandaag, het 5-2 dieet voor onderweg.’ Het ziet er naar uit dat mijn dieet echt een brede aantrekkingskracht heeft! Maar wat belangrijker is dan elke nieuwswaardige volger, is dat mijn dieet een echt verschil maakt op het leven van zo veel mensen.

 

Nog meer bekende gezichten die dit vasten dieet hebben geprobeerd

Hugh Fearnley-Whittingstall, Miranda Kerr, Liv Tyler, Ben Affleck, Beyoncé, Christie Turlington

Plaats een reactie