Posted in Blog, Featured | 12 comments

Naarmate de tijd vordert en de boodschap van het Snelle Dieet verspreid, krijgen wij nieuws te horen van allerlei soorten mensen die de boeken lezen, het dieet omarmen en er veel succes mee hebben. Zoals ik onlangs in mijn column in het You Magazine schreef: ‘er zijn duizenden mensen die het Snelle Die13338697-sinaasappelsap-selderij-en-maatregel-tape-dieet-concept-op-wit-wordt-geafa-soleerdet hebben geprobeerd, inclusief Hugh Fearnley-Whittingstall, de redactie van de BBC en, zoals mij verteld is, Miranda Kerr. Mij is tevens verteld dat ook Liv Tyler, Ben Affleck, Beyoncé en Christie Turlington het aan het proberen zijn, maar dat betwijfel ik – hoofdzakelijk omdat als ik dit zou geloven, ik van de opwinding zou flauwvallen. Toch heb ik triomfantelijke berichten ontvangen van hartchirurgen, pastoors, twee directrices, een verkeersagent, zeven winkelassistenten, drie verpleegkundigen en van een vrouw die ik laatst bij de chiropractor tegenkwam…’


 

Het Snelle vasten Dieet volgen

Onder de nieuwste toevoegingen aan dit lijstje vallen zowel de voedsel- als de wijnredacteur van The Guardian (‘een dieet voor voedselliefhebbers’, zoals Felicity Cloake in haar column schreef), plus Benedict Cumerbatch die in de The Times van dit weekend het volgende schreef: ‘Ik volg het 5:2 dieet. Je moet dit doen, voor Sherlock.’ We hebben via-via gehoord dat ook Sir Mervyn King een fan is en dat Phillip Schofield het dieet volgt maar toch wel last heeft van honger, iets wat we in de vroege stages van het dieet allemaal ervaren. Zelfs de oom van Kate Middleton is het in Spanje aan het uitproberen: hij zei, volgens de Telegraph, laatst het volgende: ‘Ik heb gisteren een uithongerings-dag gehad waarin ik minder dan 300 calorieën in heb genomen en ik voel alsof dit van me af gevallen is, net als mijn haar… Een vette dag vandaag, het 5-2 dieet voor onderweg.’ Het ziet er naar uit dat mijn dieet echt een brede aantrekkingskracht heeft!


Maar wat belangrijker is dan elke nieuwswaardige volger, is dat mijn dieet een echt verschil maakt op het leven van zo veel mensen.